Aikuisten jumpat ja kerhot

MLL AIKUISTEN JUMPAT  KEVÄT 2020

Paikkana: Tammisalon Korttelitalo sekä Tammisalossa mm Onnitalo, tarkat paikat ilmoitetaan ennen kurssin alkua.

Aikuisten kurssitarjonta jatkuu keväällä 2020 syksyn 2019 ohjelman mukaisesti. Nykyiset kävijät etusijalla, joten kyselethän erikseen paikkoja, mikäli olet uusi aloittaja

Kurssi alkavat ti 7.1.2020 alkaen, hiihtoloma 17.2.-21.2. pidetään ja silloin EI siis kursseja.

Maanantai, KORTTELITALO, PAASITIE 5

KEHONHUOLTOTUNTI KLO 19.00-19:45

Ohjaaja: Anniina Francioso

Hinta: 100€ MLL jäsen / 115€ ei jäsen

Viitenumero: 5225

Voimaa, ryhtiä, kehon kontrollia ja liikkuvuutta parantava rauhallinen tunti, jossa kuitenkin tekemisen meininki. Tunnin alussa pehmeä alkulämmittely ja tasapainoharjoitukset. Syviä lihaksia vahvistavia harjoitteita tehdään omassa tahdissa laatuun panostaen. Tunnilla myös toiminnallisia lihasharjoitteita sekä aina pitkä, kehoa huoltava venytys- ja rentoutusosuus. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä koreografiaa. Lihaskuntoharjoitteet tehdään pääosin kehon omaa vastusta hyväksikäyttäen. Tunti sopii kaiken kuntoisille, sillä harjoitteet on suunniteltu toteutettavaksi eri intensiteetillä kevyestä haastavaan. Tunnilla ollaan paljain jaloin. Oma pyyhe , oma matto ja juomapullo mukaan tunnille.

METHOD PUTKISTO KLO 20.00-21.00

Ohjaaja: Hanna Paananen

Hinta: 220€ MLL jäsen / 235 € ei jäsen

Viitenumero: 5238

Method Putkisto - tunnit sisältävät harjoitteita kehon syvävenytykseen ja kehonhallintaan. Tavoitteenamme on saavuttaa kehon kokonaisvaltainen tasapaino ja hyvä ryhti, oleellisena osana harjoitteita on tehokas hengitystekniikka. Tavoitteemme on saavuttaa liikkumisen vapaus! Tunnin rakenne koostuu lämmittely-, virittäytymis- ja harjoitteiden -osioista. Työskentelemme paljon mielikuvin, oppi omasta kehosta, työskennellen "sisältä ulospäin". Menetelmä sopii kaikille. Menetelmä on suomalaisnaisen, Marja Putkiston, jatkuvasti kehittämä menetelmä, joka on saavuttanut suosiota maailmanlaajuisesti jo yli 20 vuoden ajan. Ohjaajien vankka ammattitaito perustuu vähintään vuoden kestävään, laadukkaaseen koulutukseen, jota tarjoaa Method Putkisto- Instituutti. Tieto & Taidon ylläpitäminen ja päivittäminen kuuluu ohjaajakunnan velvollisuuksiin. Method Putkistoa saavat ohjata ainoastaan lisensiöidyt MP-ohjaajat.

Lisätietoa löydät www.methodputkisto.com

Tiistai, Onnitalo, Mäntypaadentie 28

Shindotunti on aikaistunut 15 minuutilla eli alkaa jo klo 18:45 ja päättyy siis klo 20.00!

SHINDO  KLO 19.00-20.15

Ohjaaja: Anniina Francioso/ Tarusatu

Hinta: 125€ MLL jäsen / 140 € ei jäsen

Viitenumero: 5241

Kehon ja mielen kannettavaksi kertyy nykyisessä elämäntyylissämme monenlaista stressiä, väsymystä ja jännityksiä. Shindo-venytykset ovat tehokas tapa purkaa jo kertyneitä kuormituksia samoin kuin ylläpitää kehon joustavuutta ja ennaltaehkäistä jännitysten kertymistä. Samalla mieli kirkastuu ja rentoutuu. Shindo-venytykset sopivat lähes kaikenkuntoisille ja –ikäisille.

Keskiviikko, VPK-talo, Tammisalontie 7

PILATES KLO 19.00-20.00 JA 20.00-21.00

Ohjaaja: Ulla Mannila

Hinta: 195€ MLL jäsen / 210€ ei jäsen

Viitenumero:

5254 Pilates klo 19-20

5267  Pilates klo 20-21

Pilates-menetelmä on Joseph Pilateksen (1880-1967) kehittämä kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointia edistävä harjoittelumuoto. Säännöllisen ja vähitellen etenevän työskentelyn tuloksena se kehittää erityisesti kehonhallintaa ja –hahmotusta. Harjoittelun tuloksena paranevat myös vartalon voima, kestävyys ja liikkuvuus.

Pilates-harjoittelulla tähdätään luonnolliseen, rennosti ja pakottomasti virtaavaan liikkeeseen. Menetelmä keskittyy erityisesti kehon syvien tukilihasten löytämiseen, aktivointiin ja vahvistamiseen, sekä optimaalisten liikeratojen saavuttamiseen. Pilates tasapainottaa lihastyötä ja lihakset oppivat aktivoitumaan liikkumistilanteissa tehokkaasti ja oikeassa järjestyksessä. Yliaktiiviset ja kireät lihakset saadaan rentoutumaan, jolloin sekä vartalon linjaus että ryhti paranevat. Pilates-tunnilla edetään liikkeestä ja asennosta toiseen rauhallisesti, keskittyneesti ja tarkasti. Liikkeet tehdään laadukkaan ja korostetun pilates-hengityksen tahdittamina. Hengitys antaa liikkeelle selkeän rytmin ja tukevoittaa vartalon keskustan ydintukijärjestelmää.

Selkeistä ja melko yksinkertaisista perusliikkeistä muunnelmineen rakentuva Pilates-harjoittelu soveltuu lähes kaikille. Sitä voivat hyödyntää yhtä hyvin liikunnan ammattilaiset, kuntoilijat kuin vasta-alkajatkin. Urheilijalle tai aktiiviliikkujalle Pilates on mainiota perusharjoittelua ja toimii hyvänä tukena varsinaiselle lajiharjoittelulle. Pilates opettaa huoltamaan omaa kehoa ja tuntemaan sen toimintaa, anatomiaa ja arvostamaan sen erityispiirteitä.

Pankkiyhteys Nordea: FI36 1458 3000 1017 40

Muistathan laittaa viitenumeron maksaessasi, ne löydät tässä kurssilistasta (yllä) - kiitos!

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: email: Mll.aikuistenliikunta@gmail.com